Liberty Management Group Ltd. (LMG) merkezi Illinois/ABD’ de bulunan, dünyaca tanınmış bir FDA ruhsatlandırma işlemleri firmasıdır. Tüm dünyada temsilcilikleri bulunan LMG’nin Türkiye tek yetkili temsilcisi Nissert Uluslararası Sertifikasyon ve Denetim Hizmetleri şirketidir. Nissert olarak LMG adına, FDA hizmetlerinde tüm kapsamlarda (ilaç, medikal cihazlar kozmetik ve gıda üretimi) hizmet vermekteyiz.

FDA Ruhsatı – ABD FDA Yetkili Temsilcisi

ABD tüketicilerine sunulan yabancı gıda, ilaç ve medikal cihaz kuruluşları için bu bir FDA ruhsatı bir gerekliliktir. Kozmetik kurumlarının kaydı zorunlu değildir; ancak bu ruhsat ABD pazarı için güven telkin ettiğinden, aynı zamanda da önemli bir pazarlama aracıdır. FDA ruhsatı alabilmek için FDA’ye kayıt ve ABD’de yerleşik bir yetkili temsilci bulundurmak gerekmektedir. Nissert size hem FDA kaydı, hem de LMG’nin sorumluluğunda yetkili temsilci konusunda yardımcı olacaktır. Bu sayede FDA ile iletişimlerde firmanız için hem zaman, hem de enerji tasarrufu sağlayacaktır. Tecrübeli çalışanlarımız size ABD FDA mevzuatları konusunda en iyi şekilde yardımcı olacaktır. Nissert en kısa zamanda ve en iyi fiyatlandırmayla ürünlerinize ve firmanıza FDA ruhsatı yardımıyla ABD pazarını açmaktadır.

FDA Ruhsatlandırma konusunda NİSSERT’ den belgelendirme hizmeti almak için lütfen “Başvuru Formu” muzu doldurarak bizimle iletişime geçiniz. 

FDA Ruhsatlandırma konusunda NİSSERT’ den hizmet almak için lütfen nissert@nissert.com.tr e-posta bizimle iletişime geçiniz.

FDA Ruhsatı BİLGİ TALEBİ FORMU